Books

LIEVE HEMEL (2019 – written in Dutch)

LIEVE HEMEL is het tweede boek van Ilse Wanten waarin zij de geschiedenis én de toekomst drastisch herschrijft.

In ieder van ons bevindt zich een geheime poort die tot de beoogde LIEVE HEMEL leidt. Zij verschijnt wanneer miljoenen jaren verborgen geschiedenis opnieuw aan het licht wordt gebracht, en wanneer het inzicht daagt dat er antwoorden bestaan op alle mogelijke vragen.

Persoonlijke kosmische herinneringen nemen de lezer mee op een spannende tocht doorheen verschillende delen van het Multi-Versum. Het beeld dat LIEVE HEMEL schetst, plaatst de planeet Aarde in een bijzondere maar ook gevaarlijke positie. Zal deze mensheid er tijdig in slagen de poort te openen naar het Oneindig Bewustzijn van haar Ziel, en zo de oude vijand te ontmaskeren?

LIEVE HEMEL is een boek dat uitdaagt en inspireert, maar bovenal oproept tot het doorprikken van de heersende illusie.

BACK COVER/REVIEWS 

Peter Toonen (Nederlandse schrijver/uitgever en Mayakalender-deskundige): Ilse’s ervaringen uit haar persoonlijke leven vervlechten naadloos met herinneringen aan uiteenlopende tijden waarin onze planeet gestalte kreeg. Ze weet daarbij met eenvoudige woorden krachtige beelden op te roepen die blijven naklinken. Een wonderbaarlijk boek over onze huidige wonderbaarlijke tijd.

Uitgeverij Aspekt (Nederland): Een belangwekkend boek!

Spiegelbeeld Magazine (Nederland): Van de bovenste plank!

De Standaard Boekhandel (België): Een aanrader voor iedereen die oprecht en bewust begaan is met onze planeet!

Het Alkristal (Antwerpen/België): Topschrijfster van twee fantastisch goede boeken! Ik raad ze iedereen aan.

Gisèle Lievens (integratief psychotherapeute): Een bijzonder interessant boek van een fascinerende vrouw. Ilse kijkt de realiteit recht in de ogen en vertaalt de ‘onzichtbare dimensies’ in heldere taal naar een ruimer publiek. Haar persoonlijke  herinneringen aan vorige levens bij de creatie van onze planeet, laten je meereizen doorheen de tijden. Een eye opener voor elke mens die bewust wenst te leven!

BESTELLEN

Ik wil heel transparant zijn over de verkoop van dit boek. Als je LIEVE HEMEL bij een lokale boekhandel koopt, houden zij doorgaans 30% van de verkoopprijs in. Bij grote spelers als Bol.com of Amazon is dat zelfs 45%! Als je rechtstreeks bij mij bestelt blijft dat bedrag bij mij als auteur. Dat vind ik uiteraard fijn want ik ben zelf de uitgever en heb al heel wat geïnvesteerd. De kosten voor LIEVE HEMEL bedragen € 20 en voorlopig betaal je GEEN verzendkosten! Natuurlijk krijg je bij mij ook altijd een gesigneerd exemplaar!

Graag METEEN BESTELLEN? Klik op de voorgaande woorden of stuur me een bericht via het contact-formulier.

Toch liever niet? Geen probleem! LIEVE HEMEL is voorlopig reeds (online) te koop bij de Standaard Boekhandel en de Antwerpse spirituele winkel Het Alkristal.

Wil je me vertellen wat je van mijn boek(en) vond, me uitnodigen voor een signeer-sessie, getuigenis of lezing? Ook dat kan allemaal via het contact-formulier.

ZIEL IN ZICHT! (2012 – written in Dutch)

ZIEL IN ZICHT! is het eerste boek van de hand van Ilse Wanten.

Met het oog op een betere wereld blikt ZIEL IN ZICHT! naar het verleden en herschrijft de geschiedenis.

Aan de hand van persoonlijke getuigenissen biedt Ilse Wanten de lezer een inspirerende visie op de mens en het Universum. ZIEL IN ZICHT! gaat verder waar de kwantum-fysici stoppen. De zogenaamde ontdekking van ‘het Veld’ – het onzichtbare netwerk dat alles met elkaar verbindt – is namelijk alles behalve toeval maar komt precies op tijd om de mensheid te helpen bij de volgende noodzakelijke stap in haar evolutie: de overstijging van haar huidige bewustzijnsniveau.

REVIEWS

Kathleen T. (geverifieerde reviewer van de Standaard Boekhandel): Vijf sterren! Voor mij is het boek een perfecte eerste kennismaking met spiritualiteit en bewustwording. Vanuit haar eigen ervaringen neemt Ilse Wanten je stapsgewijs mee naar een manier van anders denken die leidt tot inzicht en naar een betere wereld. Een echte aanrader!

Het Alkristal: Prachtig boek! Ilse Wanten weet waarover ze schrijft.

BESTELLEN

Ik wil heel transparant zijn over de verkoop van dit boek. Als je ZIEL IN ZICHT! bij een lokale boekhandel koopt, houden zij doorgaans 30% van de verkoopprijs in. Bij grote spelers als Bol.com of Amazon is dat zelfs 45%! Als je rechtstreeks bij mij bestelt blijft dat bedrag bij mij als auteur. Dat vind ik uiteraard fijn want ik ben zelf de uitgever en heb al heel wat geïnvesteerd. De kosten voor ZIEL IN ZICHT! bedragen € 25 en voorlopig betaal je GEEN verzendkosten! Natuurlijk krijg je bij mij ook altijd een gesigneerd exemplaar!

Graag METEEN BESTELLEN? Klik op de voorgaande woorden of stuur me een bericht via het contact-formulier.

Toch liever niet? Geen probleem! ZIEL IN ZICHT! is voorlopig reeds (online) te koop bij de Standaard Boekhandel, bij Lulu en bij de Antwerpse spirituele winkel Het Alkristal.

Wil je me vertellen wat je van mijn boek(en) vond, me uitnodigen voor een signeer-sessie, getuigenis of lezing? Ook dat kan allemaal via het contact-formulier.